ضربان قلب شما متناسب با موسیقی که به آن گوش می دهید تغییر خواهد کرد.

موسیقی می تواند ضربان قلب، فشار خون و حتی تنفس شما را تنظیم کند. در تحقیقی با مشارکت ۲۴ نفر داوطلب مشخص شد که افرادی که برای مدتی به نواختن یک ساز پرداخته اند و یا حتی به طور مداوم به موسیقی گوش فرا می دهند در مقایسه با افراد عادی، مشخصا توانایی بیشتری در تشخیص اصوات متفاوت حتی به هنگام تماشای فیلم به زبان های دیگر دارند. نتایج غیرمنتظره ی این مطالعه نشان داد آواهای مختلف سبب تغییرات در سیستم قلبی عروقی و ساقه ی مغز این افراد شده و همچنین کنترل برخی رفتارهای غیرارادی از جمله تنفس و ضربان قلب را بر عهده خواهد داشت.

گوش دادن به موسیقی شاد یا غمگین می تواند تا حد زیادی بر چگونگی دید شما از محیط و نوع درک شما از دنیای اطرافتان تاثیرگذار باشد.

وقتی می گوییم یک قطعه ی موسیقی شاد یا غمگین است فقط به این دلیل نیست که موسیقی احساس خاصی در ما به وجود می آورد، بلکه مغز ما به شکل متفاوتی به موسیقی شاد و غمگین واکنش نشان می دهد. مغز ما به طور دائم در حال مقایسه ی اطلاعات دریافت شده از طریق حس بینایی با واقعیت هایی است که از دنیای اطراف بر اساس دانسته ها و تجربیات انتظار داریم. در نهایت، نتیجه ی نهایی ذهن ما همان چیزی است که از دنیای واقعی دریافت و درک نموده ایم. بنابراین، آهنگ های شاد که باعث بالا رفتن روحیه و احساس شادی در شما می شوند، به طور کاملا واضح تاثیر مستقیمی بر درک شما از دنیای اطراف خواهند داشت.

خیلی جالب است که بدانید ریتم موسیقی و یا بطور کلی موزیک، روی ضربان قلب تاثیر می گذارد. ریتم های تندتر، ضربان قلب را بالا و ریتم های آرام، ضربان قلب را پایین می آورد. در ادامه ی این مطلب بیشتر در این رابطه با شما صحبت می کنیم.

درست است که موسیقی اغلب بخش بزرگی از زندگی ما را تشکیل می دهد و خاصیت نشاط بخشی دارد اما هنوز نمی دانیم که چطور می تواند در بهبود سلامت قلب هم موثر باشد. جالب است بدانید ذهن و بدن هر دو موسیقی را فورا تشخیص می دهند. زمانی که به موسیقی گوش می دهیم، ضربان قلب در مقایسه با مواقع سکوت افزایش می یابد. این افزایش ضربان البته به ریتم موسیقی بستگی دارد.

این در حالی است سیستم عصبی سمپاتیک میزان ضربان قلب را با ترشح آدرنالین افزایش داده و سیستم عصبی پاراسمپاتیک این ضربان را کند کرده و به استراحت قلب کمک می کند. افراد مبتلا به بیماری های قلبی معمولا سطوح بالاتری از اضطراب را تجربه می کنند ریتم غیر طبیعی قلب علامت اولیه این اضطراب است.

بیماران در هنگام گوش دادن به موسیقی کاهش تپش قلب و فشار خون را تجربه می کنند. موسیقی با کند کردن تنفس و اجازه به تنفس عمیق تر، نقش مهمی در کاهش فشار خون دارد.

موسیقی به تسکین درد هم کمک می کند. یعنی حتی در روش های دردناک مانند عمل جراحی قلب باز نیز موسیقی می تواند ترشح طبیعی اکسی توسین را افزایش دهند و به تسکین درد کمک می کند. کاری که داروها و مخدرهای ضد درد نیز انجام می دهند.

در این میان افسردگی نیز به موسیقی درمانی پاسخ می دهد. این در حالی است که مبتلایان به افسردگی دو برابر بیش از دیگران در معر ض خطر نارسایی قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، سکته مغزی و یا حمله قلبی هستند. موسیقی اثر نشاط بخش دارد و کاملا به سود بیماران مبتلا به افسردگی است.

موسیقی چه تاثیری روی جسم و روان انسان می‌گذارد؟

تاثیر موسیقی بر جسم و روان انسان

تاثیرات شگفت انگیز موسیقی بر روح و روان

تغییر ضربان قلب متناسب با موسیقی

تاثیر موسیقی بر وزن

تاثیر موسیقی بر یادگیری

چگونه موسیقی بر رشد گیاهان تاثیر می گذارد؟

موسیقی ,قلب ,ضربان ,های ,کند ,ی ,ضربان قلب ,به موسیقی ,است که ,از دنیای ,می تواند
مشخصات
آخرین جستجو ها